miercuri, 20 aprilie 2016

3in 1! Placa de par + Aparat pentru volum + Rowenta Volum' 24 Respectissim + Cadou!




 Aparat de stilizat pentru volum Rowenta Volum' 24 Respectissim CF6430, 170 grade, Nano Ceramic, Alb/Roz

VOLUM CE DUREAZA INTREAGA ZI - de la radacina pana la varf

Volum'24 Respectissim este special conceput pentru a oferi un aspect plin de farmec de dimineata pana seara. Acesta include o rola incalzita de ceramica, care actioneaza ca un stabilizator al firului de par, formand radacinile intr-un arc pentru o ridicare perfecta.

In cateva minute, Volum'24 Respectissim ofera volumul fermecator care dureaza chiar si 3 zile, fara a fi nevoie sa folositi produse cosmetice de stilizat, deci fara a dauna in nici un fel parului d-voastra!

Cu generatorul de ioni incorporat, ofera parului straluzire de oglinda, evitand in acelasi timp electricitatea statica si formarea aspectului cret.

Functioneaza la temperatura blanda de 170 grade celsius, urmare a testelor efectuate pentru determinarea temperaturii optime pentru maxim de volum, respectand in acelasi timp sanatatea firului de par.

Aparatul este absolut nou, doar incercat, primit cadou (e achizitionat de la E-mag, garantie valabila inca 15 luni) - poate fi probat in Iasi

Pretul actual pe E-mag este de 153 lei la reducere, pretul meu este de doar 69 RON!

+ CADOU - Perie de par Regmington Frizz Therapy Paddle Brush - noua - pret magazin 48 RON (pentru mai multe detalii: http://bravoshop.allshops.ro/produs/13442909/Perie+de+par+Remington+Frizz+Therapy+Paddle+Brush+B85P.html)